Krmilno zaščitne omarice KOF 1/XX in KOF 2/XX

Krmilno zaščitne omarice KOF 1/XX in KOF 2/XX so namenjene za krmiljenje in zaščito ene (KOF 1/XX) oziroma dveh (KOF 2/XX) fekalnih črpalk ali kakšnih drugih potopnih črpalk za odpadne vode. Črpalka se vklaplja preko plovnega stikala v odvisnosti od nivoja tekočine v zbirnem jašku. V primeru okvare črpalke da ob kritičnem nivoju dodatni plovec signal za vklop zvočnega signala (hupe). 

Omarica omogoča:
  • tokovno in nadtokovno zaščito motorjev črpalke
  • zaščito izpada ene od faz, asimetrije faz in vrstnega reda faz
  • alarmni nivo z zvočnim alarmom (hupa)
  • svetlobna signalizacija deluje, napake, alarm in napajanje na  omarici
  • vklop črpalke preko plovnega stikala ali stikala ročno- avtomatski-izklop
  • do moči 4 kW direktni zagon črpalke, nad močjo 4 kW zagon v sistemu Y -> ∆ (zvezda trikot)

Mogoča je tudi izvedba MKOF 1/XX oz. MKOF 2/XX, ki omogoča zvezno merjenje nivoja tekočine v jašku, prikazovanje trenutnega nivoja na DISPLAYU, ki je vgrajen v vrata omarice ter mikroprocesko krmiljenje vklopa črpalke in alarma na poljubnih nivojih, ki jih sprogramiramo preko displaya in tastature na vratih omarice.

Standardne omarice so izdelane v stopnji zaščite IP 45 in so primerne za montažo na steno v objektu, lahko pa se izdelajo tudi v izvedbi za montažo zunaj na betonski steber ali v izvedbi z lastnim stebrom. 

Več tehničnih informacij najdete v spodnjem PDF dokumentu.

Prospekti in tehnični listi


Informacije o dostavi, zalogi in dostavi

Dobavni rok črpalk je običajno 10-30 dni. Možna je dostava po pošti, za večino izdelkov tudi dostava do kupca z lastnim prevozom ali paketna dostava. Za vse dodatne informacije in vprašanja nas kontaktirajte ali nam pošljite povpraševanje.

Oddaja povpraševanja